Az UltraContour ultrahangos zsírbontás

Manapság egyre népszerűbbek az alakformáló kezelések a karcsúsodni vágyók körében. Ezek közül az egyik legnépszerűbb, legmodernebb az UltraContour ultrahangos zsírbontás, melynek egyedülálló jellemzője, hogy a készülékben kér különböző ultrahang eljárás került ötvözésre. Az első ultrahang feladata a helyi zsírbontás (HIFU - magas intenzitású fókuszált ultrahangkezelés), a másodiké pedig az intenzív nyirokmasszázs (UMD - ultrahangos, intenzív nyirokmasszázs).

Az UltraContour A kezelés lényege a zsírszövetek nem műtéti úton való eltávolítása, alakformálás kettős hatásmechanizmusú ultrahangos zsírlebontás által. Az UltraContour eljárás folyamán a zsírsejtek lebomlanak, számuk pedig véglegesen csökken, nem csupán átmenetileg ürülnek ki a zsírraktárak. Az eljárás hatékonyan roncsolja a zsírsejteket, ám a környező szövetek, erek és idegek nem szenvednek károsodást.

Gyakori alakformáló megoldás még a zsírleszívás, amely azonban műtéti beavatkozás, és helyi érzéstelenítéssel, vagy altatással történik. Ezzel szemben az UltraContour eljárás nem műtéti beavatkozás, teljesen fájdalommentés, a kezelést követően nincs szükség pihenésre, hanem folytathatjuk mindennapi tevékenységeinket. A kezelés időtartama általában 45 perc, és segít szervezetünknek, hogy az önmagától szabaduljon meg a zsírfeleslegtől, valamint megakadályozza a zsír újbóli lerakodása a kezelt területen. Cellulitisz kezelésében is segíthet az eljárás.