A Szigetvári Kemping szolgáltatásai

Szigetvár városa hazánk egyik kiemelt történelmi jelentőséggel bíró települése, köszönhetően az 1566-os hősies várvédésnek. A történelmi látnivalók mellett a Gyógyfürdő és a rendszeres szigetvári programok várják az ide látogatókat, valamint a település lakóit. A város életében jelentős szerepet játszik a Kemping, köszönhetően számos szolgáltatásának, rendezvényeinek.

A Szigetvári Kemping fő szolgáltatásának a rendszeres rendezvények, programok tekinthetők. A programok a nyári időszakban kerülnek megrendezésre, többek között lesz élő közvetítés a labdarúgó BL és a labdarúgó Nemzetek Ligája döntőjéről is, koncertekkel egybekötve. A koncertek az egész nyarat végigkísérik, de lesz Egészség Nap, Szalmakalap Fesztivál, Gyerek Katlan és Autós- Motoros- Kerékpáros Fesztivál is. Az egyedülálló koncertek mellett a Kempingben kerül megrendezésre a már több éves hagyományokkal rendelkező SzigetVáRock Fesztivál is.

A Kemping másik fő szolgáltatása a 8-12 év közötti gyerekek számára megrendezésre kerülő nyári táborok. Az 5 napos táborok során a gyerekek számára változatos programokat szerveznek, minden nap reggeltől délutánig foglalkoznak a gyerekekkel, akiknek napi háromszori változatos étkezést is biztosítanak.

A Kemping szolgáltatásainak harmadik nagy csoportja a szállás bérbeadás és a rendezvényhelyszín kiadása. A Kemping területét ki lehet bérelni fedett és kültéri programokra egyaránt, nagy lészámú programokhoz akár rendezvénysátrat is biztosítanak a helyszínen. A Kempingben minden megszervezhető a születésnaptól a csapatépítő bulin át akár a lakodalomig.